Laptop Reparatie

Online afspraak maken
Alle soorten laptops

Alle soorten laptops

Bekijk prijs

Heb jij een laptop thuis staan die al tijden niet meer is aangeraakt, omdat er iets aan mankeert? Omdat er bepaalde knoppen zijn die niet meer werken, er geen geluid meer uit komt, video’s niet meer worden afgespeeld of misschien wel omdat hij helemaal niet meer aan wil gaan. Hoe groot of klein het probleem ook i, het is altijd verstandig dit na te laten kijken. Zeker wanneer de laptop door dit probleem onder in de kast beland, want dat is uiteraard zonde. Wat het probleem ook is, wij kunnen jou hierbij helpen. 

De laptop onderzoeken 

Weet jij heel zeker dat het de geluids- of videokaart is, of dat de adapter het gewoon niet meer doet? Dan kun je dit natuurlijk aan ons melden. Wij zullen dan kijken of dit inderdaad de fout is, en dit zo nodig oplossen. Echter is de kans veel groter dat je niet weet waar de fout precies vandaan komt. Sommige gevolgen kunnen namelijk van veel verschillende fouten afkomen. In dat geval doe je er goed aan de laptop eerst door ons te laten onderzoeken voor een laag bedrag. Hierbij kijken we de laptop helemaal na om de fout op te sporen. Is dit gelukt en besluit je de laptop door ons te laten repareren, dan vervallen de onderzoekskosten. Je betaalt in dit geval dan alleen de reparatie. 

Gecertificeerde monteurs

In ons team vind je alleen maar gecertificeerde monteurs. Zij zijn ACMT gecertificeerd, wat betekent dat zij zijn gekeurd door Apple. Dit laat zien dat zij allemaal over genoeg ervaring beschikken en weten wat zij moeten doen. Niet alleen met Apple producten, maar ook met overige apparaten zoals laptops. Ook is de klant bij ons altijd koning, en zullen wij ons best doen jouw met een glimlach de deur uit te laten gaan.

Snelle reparatie

Kom je bij ons langs voor een reparatie aan je laptop, dan kun je ervan uitgaan dat deze snel weer klaar is voor gebruik. Ook hoef je niet bang te zijn dat je data verloren gaat. Wij weten wat we doen en zullen er altijd voor zorgen dat de data op de laptop blijft staan. Daarnaast geniet je bij ons ook altijd van minimaal 12 maanden garantie op je reparatie. Dit kunnen wij doen omdat we weten wat wij doen tijdens een reparatie en er zeker van zijn dat deze goed verloopt. Mocht dit echter toch een keer niet helemaal gaan zoals het hoort, dan kun je binnen de garantietermijn bij ons langskomen voor een kosteloze reparatie.