Mac Pro Reparatie

Online afspraak maken
Mac Pro A1481

Mac Pro A1481

Bekijk prijs
Mac Pro A1289

Mac Pro A1289

Bekijk prijs
Mac Pro A1186

Mac Pro A1186

Bekijk prijs

Ben jij in het bezit van een Mac Pro A1481, A1289 of een A1186? Dan is de kans erg groot dat je hier ontzettend zuinig op bent; je weet immers wat het je heeft gekost en hoeveel plezier je eraan hebt. Maar hoe zuinig je ook bent, er kan altijd iets mee gebeuren. Dit kan aan de buitenkant zijn, bijvoorbeeld doordat er per ongeluk een vol glas drinken overheen valt. Echter komt het veel vaker voor dat er intern iets niet meer helemaal goed zit. Dit kun je merken doordat hij slomer wordt, bepaalde programma’s niet meer goed wil draaien, er geen geluid meer is of wanneer hij niet meer wil opladen of helemaal niet meer aan gaat. 

Onderzoeken 

Je zou hier natuurlijk zelf naar kunnen kijken, maar als je daar geen verstand van hebt is dit zeker niet aan te raden. Niet alleen omdat je onmogelijk een fout kunt ontdekken zonder er verstand van te hebben, maar ook omdat je het onbedoeld alleen nog maar erger kan maken. Veel verstandiger is het dan om een onderzoek bij ons uit te laten voeren. Dit kost je niet veel, daarnaast vervallen deze kosten wanneer blijkt dat jouw Mac Pro gerepareerd moet worden en je dit door ons uit laat voeren. Wij werken met een professioneel team die genoeg ervaring heeft en dus precies weten wat ze doen. 

Waarom kiezen voor ons?

Bij ons is de klant koning, en wij zullen er dan ook alles aan doen om ervoor te zorgen dat jij de winkel met een lach verlaat. Wij zijn gespecialiseerd in het repareren van Mac Pro’s, maar daarnaast repareren wij ook iMacs, Macbooks en laptops. Al onze reparateurs zijn ACMT gecertificeerd, wat betekend dat zij zijn goedgekeurd door Apple. 

Wanneer jij je Mac Pro bij ons brengt ter reparatie, kun je er dus vanuit gaan dat wij weten wat we doen en erg secuur te werken gaan. maar daarnaast werken wij ook snel, wat betekent dat je niet lang zonder je Mac Pro hoeft te zijn en snel weer verder kunt gaan met je bezigheden. Je hoeft niet bang te zijn dat jij je data kwijt raakt, doordat wij zorgvuldig werken kun je er zeker van zijn dat dit niet gebeurd. 

Overigens zit er op elke reparatie ook standaard garantie van minimaal 12 maanden. Dit kunnen wij je bieden omdat wij zeker zijn van onze werkzaamheden. Mocht er onverhoopt toch iets niet goed zijn gegaan, heb je binnen de garantietermijn recht op een kosteloze reparatie.