Mac Mini Reparatie

Online afspraak maken
Mac mini A1283

Mac mini A1283

Bekijk prijs
Mac mini A1176

Mac mini A1176

Bekijk prijs
Mac mini A1347

Mac mini A1347

Bekijk prijs

Heb jij een Mac Mini, dan weet je waarschijnlijk heel goed hoe fijn het is om deze in gebruik te hebben. De kans is dan ook groot dat jij je Mini vaak gebruikt, en daarmee is de kans ook aanwezig dat er eens iets mee gebeurd. Hier kun je vaak zelf niets aan doen, omdat het een interne kwestie is. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een ventilator of moederbord probleem, maar ook problemen met de opslag kunnen voorkomen. In al deze en andere gevallen kunnen wij je gelukkig helpen. 

Reparatie inplannen

Weet je precies wat er aan de hand is met je Mac Mini, of denk je het te weten? Zodra je het zeker weet kun je het beste een afspraak inplannen bij de juiste reparatie. Echter is de kans groot dat je niet zeker weet waar de fout vandaan komt. In dat geval is het verstandiger eerst een afspraak in te plannen voor een onderzoek. Tijdens zo’n onderzoek wordt jouw Mac Mini intern helemaal nagekeken om te zien waar het probleem zich bevindt. Is het probleem gevonden en besluit je hem bij ons te laten repareren? Dan vervallen de kosten voor het onderzoek en betaal je dus alleen voor de reparatie. Hoeveel dit is, is vooral niet te zeggen en zal in de winkel met je besproken worden. 

Snel geholpen 

Wanneer je bij ons een afspraak inplant kun je ervan uitgaan dat je snel zal worden geholpen. De klant is bij ons altijd koning, en we doen er dan ook alles aan jou tevreden te houden. Ook het repareren gebeurt snel, zodat je ook snel weer kan genieten van je Mac Mini. Dit is overigens niet ten nadele van de kwaliteit. Wij werken alleen maar met reparateurs die weten wat ze doen, genoeg ervaring hebben en daarnaast ook nog eens ACMT gecertificeerd zijn. Dit houdt in dat een reparateur is ‘goedgekeurd’ door Apple zelf, en geeft jou de garantie dat de reparateur weet wat hij doet en hoe hij de verschillende problemen op moet lossen. 

Alles laatste is het zo dat je bij ons altijd minimaal 12 maanden garantie krijgt op een reparatie. Deze lange garantietermijn kunnen wij jou bieden omdat wij weten wat we doen, en zeker zijn van onze kennis en reparatie deskundigheid. Mocht er onverhoopt toch eens iets misgaan, en het gebeurt binnen die 12 maanden, dan onderzoeken en repareren wij dit uiteraard kosteloos voor je.