Macbook Air A1932 13 Inch reparatie

 • MacBook Air A1932 13-Inch LCD Scherm Origineel Vervangen


  Onderdeel:

  € 350,00

  Montage:

  € 49,00

  Totaal:

  € 399,00 (incl BTW)

 • MacBook Air A1932 13-Inch Compleet Bovenkant


  Onderdeel:

  € 450,00

  Montage:

  € 49,00

  Totaal:

  € 499,00 (incl BTW)

Model:
Macbook Air A1932 13 Inch

 • Snelle service!
 • Service met een lach
 • Uw data blijft veilig bewaard!
 • 12 maanden garantie!
 • Apple Certified Mac Technician (ACMT)
 • Vijf Meiplein 33, 2321 BN Leiden
 • Adresparkeerplaats (Gratis)

Macbook Air A1932 13 Inch reparatie

Iedereen die dagelijks werkt met een MacBook Air weet hoe fijn het is hiermee bezig te zijn. Dat hij geliefd is, hoeven we dan ook niet te vertellen. Dat hij door het vele gebruik ook kwetsbaarder is op problemen, dan weer wel. Want vaak denken mensen bij een kapotte MacBook dat hij maar weggedaan moet worden en er een nieuwe versie aangeschaft moet worde. Dit is onzin, want in de meeste gevallen kan dit gewoon gerepareerd worden. 

Er zijn verschillende oorzaken te bedenken voor een kapotte MacBook Air A1932, maar vaak ligt dit aan de hardware. Het is en blijft natuurlijk ook maar een apparaat, en dat kan ooit eens kapot gaan. Dit heb je meestal echter niet door in het begin, totdat hij echt kuren begint te vertonen. Hij wil dan bijvoorbeeld bepaalde programma’s niet meer opstarten, geen updates meer uitvoeren of het lijkt alsof hij ineens veel sneller leegloopt. Wij van Mac-Corner in Leiden zijn er om je hierbij te helpen. Weet je waar de oorzaak ligt, dan kun je online heel eenvoudig een afspraak inplannen onder de benodigde reparatie. 

De kans is echter veel groter dat je niet weet waar dit vandaan komt, maar ook dan kunnen wij je helpen. Plan in dat geval een afspraak in voor een onderzoek, op een dag en tijd dat voor jou het beste uitkomt. Wij van Mac-Corner zullen jouw MacBook Air dan volledig nakijken en de problemen voor je opsporen. Besluit je vervolgens dat wij ook de reparatie uit mogen voeren, dan zullen de kosten voor het onderzoeken komen te vervallen en betaal je alleen de reparatiekosten. 

Wij zijn er erg zeker van dat onze reparaties vrijwel altijd juist uitgevoerd worden. Dit komt omdat onze monteurs beschikken over voldoende ervaring en gecertificeerd zijn door Apple. Daarom geven wij op iedere reparatie ook nog eens standaard 12 maanden garantie.